Lørdag 23. april: MidgardCon

23. apr 2016 Kl: 11.00 - 22.00

Spiller du rollespill, brettspill, Magic, eller lignende? Har du alltid hatt et ønske om å utøve din spillinteresse i en kongshall fra vikingtiden?

Tre ut av nåtiden, inn i fortiden, og la fantasien utfolde seg… Bli med på MidgardCon!

Gildehallen på Borre er en storslått rekonstruksjon av en vikingtids kongshall. Med sin unike konstruksjon, vakre treskjæringer og magiske atmosfære er dette utvilsomt Norges kuleste gaming room!

Gildehallen dekket Foto Midgard

Inngang: Kr. 50,-
Aldersgrense: 12 år
Varighet: Kl. 11.00 – 22.00

Det vil selges mat, drikke og snacks hele dagen. Medbrakt er ikke tillatt.

Spill

Vi oppfordrer folk til å spille spill med utgangspunkt i sverd og magi – og spesielt spill med vikingtema!

På Midgardcon vil du finne spill som Vikings, Odins ravner, Talisman, Hnefatafl, m.m. Og det vil også være anledning til å koble av med en runde kubb ute.

Utvikleren av Vikingjarl kommer, og vil presentere dette rykende ferske spillet – faktisk så ferskt at det ikke er lansert ennå!

Ta gjerne med egne spill også.

Rollespill

Vi ser etter folk som kan ønske å stille som GM og organisere korte rollespill-sessions (maks 4 timer). Hvis du er interessert, ta kontakt med Jardar: jardar.nygaard@vestfoldmuseene.no

Bekreftede spill

Draug – et rollespill som utspiller seg i grenselandet mellom det historiske Norge på 1800-tallet og en mytisk eventyrverden. Spillskaperen selv, Matthijs Holter, vil lede en 4-timers session i spillet.

Saga – Et spill satt til heroisk vikingtid, basert på Barbarians of Lemuria

Konkurranser

Vi arrangerer Norgesmesterskap i VIKINGS!

I samarbeid med Gledeshuset vil vi arrangere et Magic Draft!

Vi oppfordrer folk til å kle seg i eventyrlige klær! Det vil være en kåring og premiering av beste kostyme. Både historiske og fantasy-inspirerte kostymer kan delta.

Det blir også konkurranse i Vikingjarl

Følg med på facebook for nyheter og oppdateringer!

Program (følg med for oppdateringer)

Program MidgardCon

Forrige artikkel30. april - 1.mai: Nornene spinner - en forestilling av Stokke Kulturskoles barneteater Neste artikkelOnsdag 20. april: Før Viken ble Norge - Foredrag med Terje Gansum